CA ES EN RU - Contacte
93 667 74 95
C/ Rambla del Carmel, 2 08032 Barcelona

“Millora la teva qualitat de vida”

Tecnologia d’avantguarda per a tots. Sol · licita el teu estudi gratuït.

Especialitats


Implants

La Implantologia dental és l’especialitat dental que permet reemplaçar les peces perdudes mitjançant dents fixes subjectes per microcargols de titani col·locats dins de l’os maxil·lar.


Tractaments periodontitis

La periodontitis o ” piorrea ” és una malaltia indolora que afecta la geniva i produeix la pèrdua de l’os que envolta les dents , afavorint la mobilitat i posterior pèrdua dental.


Protesis dentals

La pèrdua d’una o més peces dentàries comporta un dèficit en l’eficàcia masticatòria , amb conseqüències tant funcionals com orgàniques . Moltes malalties del tub digestiu requereixen una masticació correcta, per això s’aconsella reposar les peces dentàries perdudes.


Ortodòncia

Som també especialistes en ortodòncia per a nens i adults . Treballem amb ortodòncia invisible ” Invisaling ” la millor alternativa brackets i més comptem amb el nou sistema Incognito ® d’ortodòncia invisible, que només fabrica al món un sofisticat laboratori d’Alemanya.


Odontologia general

L’odontologia general, són els tractaments encaminats al diagnòstic , prevenció i realització de serveis per tal de mantenir i conservar la millor salut bucal dels pacients.


Estètica

L’odontologia estètica o cosmètica és una especialitat de l’odontologia que soluciona problemes relacionats amb la salut bucal i l’harmonia estètica de la boca en la seva totalitat. El somriure és una de les expressions facials més importants.


Sedació conscient

La sedació consisteix en l’eliminació absoluta de la por i de l’ansietat. Una solució per anar al dentista sense dolor.


Adaptada per a minusvàlids

La consulta disposa d’instal·lacions adaptades per a l’accés a persones amb minusvalideses físiques.


Atenció personalitzada

Ens diferència dels altres la nostra atenció a cada pacient de forma personalitzada, professional i orientada a que el tractament sigui sempre l’òptim per a cada cas.

Una aposta per l’excel · lència

Clínica BarcelonaDent és sobretot una aposta per l’excel · lència en tots els sentits. La nostra missió és tractar boques, però sobretot tractem persones.
El tractament dental modern pot ser una experiència positiva i agradable. A aquest objectiu ens lliurem. En els nostres tractaments treballem amb tècniques mínimament invasives, que eviten el dolor i redueixen, o fins i tot eliminen, els temps de recuperació.
També forma part de la nostra filosofia proporcionar als nostres pacients una experiència globalment positiva a través d’un ambient confortable, un tracte exquisit i constants detalls de qualitat.

Perquè nosaltres??

 • La nostra missió és intentar boques, però sobretot tractem persones
 • Tècniques mínimament invasives
 • Tracte exquisit amb els clients
 • Tecnologia d’avantguarda
 • Ambient confortable

Mètodes de pagament

 • 36 mesos sense interessos
 • Financiació Bancària
 • Efectiu
 • Targetes de crèdit
 • Xec
 • Transferència
Si estàs buscant algun servei que no hagis trobat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. x

Marques que utilitzem

invisalign-logoivoclarnobel3mklockner
Back to Top