CA ES EN RU - Contacte
93 667 74 95
C/ Rambla del Carmel, 2 08032 Barcelona

Tractaments.

Especialitats i tractaments que oferim

BarcelonaDent / Tractaments

Els nostres tractaments

Els tractaments dentals moderns poden ser una experiència positiva i agradable . A aquest objectiu ens lliurem . En els nostres tractaments treballem amb tècniques mínimament invasives , que eviten el dolor i redueixen , o fins i tot eliminen , els temps de recuperació .


Implants

La Implantologia dental és l’especialitat dental que permet reemplaçar les peces perdudes mitjançant dents fixes subjectes per microcargols de titani col·locats dins de l’os maxil·lar.


Odontologia general

L’odontologia general, són els tractaments encaminats al diagnòstic , prevenció i realització de serveis per tal de mantenir i conservar la millor salut bucal dels pacients.


Protesis dentals

La pèrdua d’una o més peces dentàries comporta un dèficit en l’eficàcia masticatòria , amb conseqüències tant funcionals com orgàniques . Moltes malalties del tub digestiu requereixen una masticació correcta, per això s’aconsella reposar les peces dentàries perdudes.

ortodoncia_small


Ortodòncia

Som també especialistes en ortodòncia per a nens i adults . Treballem amb ortodòncia invisible ” Invisaling ” la millor alternativa brackets i més comptem amb el nou sistema Incognito ® d’ortodòncia invisible, que només fabrica al món un sofisticat laboratori d’Alemanya.


Implants dentals en només un dia

En una sola sessió es poden fer tots els tractaments necessaris perquè pugui tornar a somriure.


Estètica

L’odontologia estètica o cosmètica és una especialitat de l’odontologia que soluciona problemes relacionats amb la salut bucal i l’harmonia estètica de la boca en la seva totalitat. El somriure és una de les expressions facials més importants.


Tractaments periodontitis

La periodontitis o ” piorrea ” és una malaltia indolora que afecta la geniva i produeix la pèrdua de l’os que envolta les dents , afavorint la mobilitat i posterior pèrdua dental.


Tractament amb sedació

La sedació consisteix en l’eliminació absoluta de la por i de l’ansietat. Una solució per anar al dentista sense dolor.


Odontopediatria infantil

Els més petits necessiten de revisions semestrals o periòdiques, Barcelonadent té instal·lacions necessàries i equipades per als més petits de la casa.

Tecnologia d’avantguarda

invisalign-logoivoclarnobel3mklockner
Back to Top