CA ES EN RU - Contacte
93 667 74 95
C/ Rambla del Carmel, 2 08032 Barcelona

Implants.

instalaciones

La nostra especialitat

La Implantologia dental és l’especialitat dental que permet reemplaçar les peces perdudes mitjançant dents fixes subjectes per microcargols de titani col·locats dins de l’os maxil·lar. En l’actualitat els tractaments per a la col·locació d’implants dentals han evolucionat fins a tal punt que no ocasionen dolor. Per a això, s’utilitzen tècniques mínimament invasives guiades per ordinador i assistides per microscopi, permetent tractaments sense dolor i amb mínimes molèsties postoperatòries.

Tractaments d’implantologia

La manca d’os maxil · lar ja no és un obstacle per a la col · locació de dents fixes sobre implants dentals . Hi ha múltiples tècniques per regenerar la massa d’os absent mitjançant l’ús de substituts ossis , membranes i factors de creixement que reconstrueixen parcialment o totalment l’os perdut . D’aquesta manera , és possible col · locar els implants dentals . Clínica Barcelona dent , s’ha convertit en una referència en aquest tipus de tècniques , oferint resultats fiables i duradors als seus pacients.

L’ús d’empelts ossis per a la reconstrucció de l’os maxil · lar perdut genera més incomoditat postoperatòria al pacient i comporta llargs períodes d’espera – de diversos mesos- fins la col · locació de dents fixes . Aquestes tècniques que permeten posar dents fixes sobre implants dentals en 24 hores fins i tot en maxil · lars amb poc os . Aquestes tècniques són mínimament invasives , sense dolor i altament eficaces.

La col·locació de dents fixes 24 hores després de la col·locació dels implants dentals és possible en aquells casos on l’anatomia òssia és favorable. Els especialistes de Clínica Barcelona Dent , estudiaran el seu cas amb deteniment per valorar les seves opcions de tractament.
Nobel_Biocare_logo_jpg_color_big

NobelReplaceVertical15791-Ball_Abut_lower_jaw_1Milled_Bar_Locaters_NobelReplace_1

Back to Top