CA ES EN RU - Contacte
93 667 74 95
C/ Rambla del Carmel, 2 08032 Barcelona

Ortodòncia.

BarcelonaDent / Tractaments / Ortodòncia
ortodoncia_small

Ortodòncia per a nens i adults.

A la clínica Barcelona Dent som també especialistes en ortodòncia invisible “Invisaling” la millor alternativa als brackets .
A més comptem amb el nou sistema Incognito ® d’ortodòncia invisible, que només fabrica al món un sofisticat laboratori d’Alemanya.

Engloba el diagnòstic i la correcció dels problemes ortodòntics en dues etapes separades. Amb les noves tècniques ens aprofitem dels avantatges de cada edat per a coses diferents. Així aconseguim un resultat millor, amb un somriure més ample, radiant i saludable, que a més és més còmode i fàcil per al nen.

 • Fase I:Es realitza sobre els set anys i sol durar de 12 a 14 mesos . Amb ella perseguim la correcció dels ossos abans que els problemes s’hagin assentat fermament . El cas més freqüent és el dels paladars estrets . Però com en aquesta edat el paladar encara no ha soldat i en el medi té una zona de cartílag en creixement , amb un aparell fix es pot separar , aconseguint , amb això , el creixement i la formació d’os nou . Cal tenir en compte que el paladar es solda als 9 anys en les nenes i als 11 en els nens , i ja no creix més de forma espontània . Per això és molt important la valoració del ortodoncista als 6 anys.
 • Fase II: Serà quan hagin sortit totes les dents , sobre els 12 o 13 anys , durant uns 18 mesos . Amb ella aconseguirem la col · locació més perfecta de les dents , corregir les dents cap a fora , etc

Qualsevol edat és adequada per realitzar un tractament d’ortodòncia . Les situacions amb què es troba el professional són semblants , ja que actuarem sobre les mateixes estructures encara que amb diferent realitat biològica . La gran diferència és que l’adult ha finalitzat el creixement i per tant no podrem comptar amb aquest, ni com a aliat en uns casos , ni com a enemic al que vèncer en altres , a diferència del nen , en el qual l’ortopèdia constitueix una part important del nostre quefer quotidià.

– Millor estètica facial i dental , ja que proporciona un paladar més ample i , per tant , un somriure més àmplia i radiant .
– Més os per suportar les dents, amb el que en el futur hi haurà menys recessions gingivals i disminuiran els problemes de genives .
– Reducció del percentatge de casos que precisin extraccions o cirurgia .
– En tenir més espai aconseguirem una millor oclusió i una major estabilitat .
– La cara es desenvoluparà més centrada , per la qual cosa hi haurà menys asimetries.
Dependrà del problema original , però en el cas més freqüent , la manca d’espai, ja fa més de 50 anys que se sap que l’arcada és més gran als 5 anys que als 18 anys , encara que sembli mentida . Per això, una dentició apinyada només pot empitjorar . El consell d’esperar a veure si millora , sense haver valorat un ortodoncista , és negligència en molts casos , o ignorància en altres . Seran nens amb un gran apinyament i els canins sense espai , amb falta d’os . Es podran tractar , però quedaran pitjor.
En el nostre centre el cost i la durada, en dues fases , és igual al d’una sola fase, en canvi, el resultat serà millor i més estable al llarg dels anys.
 • Maxil·lar superior estret i falta d’espai per a les dents : és el problema més freqüent . Pot anar acompanyat de mossegada creuada o no . La disjunció o expansió de l’os a nivell alt produeix una arcada més ampla per a tota la vida . A més mantindrem l’espai que deixaran els molars de llet , que són més grans que els permanents , amb la qual cosa reduïm la necessitat d’extraccions en la segona fase.
 • Maxil·lar superior avançat o dents cap a fora : solen anar acompanyats d’una gran estretor , per la qual cosa primer s’eixamplaria. I, si cal, es armonizarían els maxil·lars. Posteriorment, en la Fase II, es corregirà el problema de les dents cap a fora.
 • Maxil·lar superior cap enrere i mandíbules grans : poden incloure des del simple defecte estètic facial fins a una gran mossegada creuada o progènie . En aquesta fase s’ha eixamplar i avançar el maxil·lar superior, amb la consegüent reducció de cirurgia el dia de demà. La mandíbula, en canvi, no es pot reduir de grandària.
 • Sobremossegada: quan les dents inferiors toquen la geniva superior, es pot esperar, o no, en funció d’altres problemes afegits.
 • Mossegades obertes: solen tenir el maxil·lar estret i un hàbit. Per això, és més fàcil de petits.
 • Dents amb espais: s’ha d’avaluar la necessitat de tractament actual o futur.
La forma de pagament no és un problema .
A la Clínica Barcelona Dent , li farem diagnòstic de forma gratuïta , li pressupostarem el tractament i posarem a la seva disposició un finançament a 12 mesos sense interessos , que pot arribar fins als 5 anys ( subjecte aprovació entitat financera ) . D’aquesta manera , el pagament dels seus tractaments serà com vostè ho necessiti i no haurà de preocupar-se pel preu .
Formes de pagament
Pot pagar en efectiu o amb targeta de crèdit . Si preferiu fer el pagament mitjançant un altre mitjà , no dubteu a preguntar al nostre personal.

Tipus d’ortodòncies invisibles

INCOGNITO:
Es tracta d’una revolucionaria tecnologia d’última generació , completament diferent a les tècniques linguals tradicionals . A partir d’una imatge tridimensional virtual digitalitzada de la boca de cada pacient , els brackets es dissenyen individualment per ordinador per a cada un de les seves dents , igual que els arcs de filferro , totalment individualitzats per a cada pacient .

A més de millorar la qualitat dels resultats , el sistema Incognito ® és molt més còmode per al pacient , i redueix els temps de tractament de manera molt significativa.

Característiques Incognito®:

 • No es veuen (invisible)
 • S’enganxen a la superfície interior de les dents
 • Permeten un bon control del moviment dental , i només interfereixen amb la parla inicialment , les dues primeres setmanes.
 • Permeten realitzar alguns tractaments complexos.
 • Recomanat per a persones que no volen que es vegin els aparells , ja que és realment aparells .

INVISALING:

BarcelonaDent ofereix Invisaling ®, un tractament que està indicat per a aquelles persones que volen fer-se una ortodòncia invisible i no portar aparells fixos.

Característiques Invisaling®:

 • Alineadors transparents fets a mida
 • Estètica: són gairebé invisibles , de plàstic transparent.
 • Comoditat: són removibles , de “posar i treure” . S’ajusten perfectament a la superfície de les dents i la seva adaptació és gairebé instantània.
 • Higiene: no causen cap interferència per raspallar-se les dents i passar el fil dental.
 • Visites de revisió: més curtes i espaiades en el temps.
Back to Top