CA ES EN RU - Contacte
93 667 74 95
C/ Rambla del Carmel, 2 08032 Barcelona

Por al dentista: Tractament amb sedació.

BarcelonaDent / Tractaments / Por al dentista: Tractament amb sedació

Sedació

La sedació consisteix en l’eliminació absoluta de la por i de l’ansietat. Una solució per anar al dentista sense dolor.
En cap moment sentirà la injecció ni veurà l’agulla ni sentirà sorolls que li poden provocar incomoditat i desencadenar un quadre d’ansietat. Simplement estarà “adormit” i és aquest nivell de son el que proporciona un pla en el qual el pacient no s’adona del que està succeint.
Indicacions

Indicacions per realitzar el tractament amb sedació

Hi ha moltes i diferents indicacions per realitzar el tractament amb sedació.

  • En pacients adults amb fòbia, ansietat o pànic al dentista davant la realització de tractaments dentals.
  • En pacients que requereixen tractaments en una sola sessió per a major confort.
  • En situacions especials: pacients amb patologia extensa, mal comportament, patologies sistèmiques, síndromes específics i lesions traumàtiques (exemple: pacients amb malaltia de Parkinson, Alzheimer, síndrome de down, etc).
  • En pacients amb poca disponibilitat de temps, o que es desplacen d’altres províncies, ja que ens permet disminuir dràsticament el nombre de sessions necessàries per a qualsevol tractament dental i en especial per implantologia.
  • En nens en els quals és impossible realitzar un tractament odontològic convencional.

Avantatges

Fins ara, aconseguir una boca sana i bonica requeria la visita continuada, i fins i tot, de vegades, llargs temps d’espera al dentista, amb un dels tractaments amb sedació, aconseguirà reduir les visites i superar qualsevol por.

Realitzar un tractament sota sedació té grans avantatges: es realitza tot en una mateixa sessió, s’aconsegueix molt bona qualitat en els procediments, s’aconsegueix un alt grau de seguretat en comptar amb l’anestesista i tots els equips i que hi ha una consciència del pacient es evita la generació o l’augment de la por al dentista.

Back to Top