CA ES EN RU - Contacte
93 667 74 95
C/ Rambla del Carmel, 2 08032 Barcelona

Pròtesis dentals i estètica.

BarcelonaDent / Tractaments / Pròtesis dentals i estètica
instalaciones

La nostra especialitat

La pèrdua d’una o més peces dentàries comporta un dèficit en l’eficàcia masticatòria , amb conseqüències tant funcionals com orgàniques . Moltes malalties del tub digestiu requereixen una masticació correcta , per això s’aconsella reposar les peces dentàries perdudes .

A més causa una possible desorganització de la conformació de les arcades dentàries , amb possibles conseqüències locals com pot ser la separació de peces dentàries , això implica major retenció d’aliments , més formació de placa i per tant més possibilitat de càries i malaltia periodontal , i conseqüències a distància , les més freqüents són els trastorns de l’articulació temporomandibular ( ATM )

Serveis de pròtesis dentals i estètica

Carilles feldspàtiques , ips Emax o composite : Les facetes dentals són unes primíssimes làmines de ceràmica Ips Emax , feldespática o composite , fetes a mida per a cada pacient , que s’adhereixen a la dent de forma segura, eficaç i duradora . Aquests tractament permeten recuperar en una sola sessió ( facetes de compòsit ) o en 2 sessions ( caretes de ceràmica Emax o feldspàtica) l’estructura dental pèrdua i millorar l’estètica del somriure en dents fosques , desgastats , amb taques , torts o tancar espais entre dents.

Les corones o ponts de ceràmica sense metall s’utilitzen en aquelles peces dentals molt debilitades per la presència de càries extenses o grans reconstruccions . És l’opció de tractament dental per a aquells casos d’estètica on les peces dentals presenten colors molt foscos o quan la peça dental mostra una gran deteriorament de la seva estructura . El resultat d’aquest tipus de tractament és altament estètic , natural i durador .

Quan les càries dentals no són tractades , els bacteris continuen el seu procés destructiu aconseguint els teixits nerviosos a l’interior de la dent ( polpa dental ) i donant lloc a processos inflamatoris , infecciosos i necròtics que generen un mal dental greu . Mitjançant els tractaments d’endodòncia , és possible penetrar en la polpa dental , eliminar la infecció , desinfectar la cavitat i els conductes estrets de l’arrel i segellar aquestes cavitats d’una forma segura i eficaç.

La dent endodonciada es comporta com una dent natural . En l’actualitat , l’ús del microscopi ha permès augmentar l’èxit d’aquestes teràpies per sobre del 90 %. Clínica Barcelona Dent , utilitza el microscopi en tots els seus tractaments d’endodòncia.

Pròtesi fixa i extraïble , són tractaments pels quals i depenent de la patologia bucal del pacient se substitueixen peces unitàries , quadrants o totes les peces per suplir absències i recuperar l’estètica i sobretot la funció masticatòria .

Les pròtesis removibles són aquelles que el pacient pot treure-la de la boca quan vulgui, i la pròtesi fixes queden fixades a la boca i el pacient no se les pot treure.

Back to Top