CA ES EN RU - Contacte
93 667 74 95
C/ Rambla del Carmel, 2 08032 Barcelona

Tractaments de periodontitis.

BarcelonaDent / Tractaments / Tractaments de periodontitis
instalaciones

La nostra especialitat

La periodontitis o ” piorrea ” és una malaltia indolora que afecta la geniva i produeix la pèrdua de l’os que envolta les dents , afavorint la mobilitat i posterior pèrdua dental . És la primera causa de pèrdua dental a partir dels 35 anys i els signes típics són el sagnat de geniva , la retracció de la geniva , l’halitosi o mal alè i la mobilitat dental . El tractament de la malaltia passa per la desinfecció profunda de la geniva i la formació al pacient sobre tècniques de raspallat especials

Serveis de periodontitis

La retracció de les genives pot aparèixer a qualsevol edat . En retreure la geniva , les dents es veuen més allargats , l’arrel exposada és poc estètica i apareix sensibilitat dental als canvis de temperatura . Clínica Barcelona dent , disposa d’experimentats especialistes en l’ús de tècniques per a la reconstrucció de la geniva mitjançant l’ús de factors de creixement i modernes tècniques regeneratives.

El control a llarg termini de la periodontitis requereix d’un programa periòdic de desinfecció de la geniva , en cas contrari la malaltia torna a reactivar-se. Clínica Barcelona Dent , dissenyés un programa de manteniment periodontal individualitzat a cada pacient per controlar la seva periodontitis , així com per evitar l’aparició de càries o altres malalties bucals.

Back to Top